Κυπριακή πίτα με ομελέτα, τυρί, γαλοπούλα και λαχανικά

Υλικά
1 κυπριακή πίτα
2 αυγά
2 φύλλα iceberg
1 μικρή ντομάτα κομμένη σε ροδέλες και λίγα sticks πορτοκαλί πιπεριάς
2 φέτες τυρί τύπου γκούντα
2 φέτες γαλοπούλα βραστή
1 κουτ. σούπας μουστάρδα

Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά τα 2 αυγά και τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι μικρού μεγέθους στο οποίο έχουμε προσθέσει μερικές σταγόνες ελαιόλαδο. Αφήνουμε να στερεοποιηθεί το αυγό και το γυρίζουμε για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε στην άκρη. Ανοίγουμε προσεκτικά τη μία άκρη της αραβικής πίτας και τοποθετούμε την ομελέτα διπλωμένη στη μέση, τη γαλοπούλα, το τυρί, το iceberg, την πιπεριά και τη ντομάτα. Από πάνω απλώνουμε τη μουστάρδα. Ζεσταίνουμε το φούρνο και βάζουμε την πίτα μας για 5 λεπτά ώστε να ενωθούν μεταξύ τους όλα τα υλικά και να γίνει λίγο τραγανή.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr