Κυπριακή πίτα με κοτόπουλο, iceberg, ντομάτα και σως γιαουρτιού

Υλικά
1 κυπριακή πίτα
60 γρ. κοτόπουλο ψητό στήθος ή βραστό
2 φύλλα iceberg
2 φέτες τυρί τύπου γκούντα
1 μικρή ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
2 κουτ. σούπας γιαούρτι χαμηλών λιπαρών

1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα

Εκτέλεση
Ανοίγουμε προσεκτικά τη μία άκρη της αραβικής πίτας και τοποθετούμε το κοτόπουλο σε λεπτά κομμάτια, το τυρί και τη ντομάτα. Αναμιγνύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο και περιχύνουμε τα υλικά που έχουμε βάλει μέσα στην κυπριακή πίτα. Ζεσταίνουμε το φούρνο και βάζουμε την πίτα μας για 5 λεπτά ώστε να ενωθούν μεταξύ τους όλα τα υλικά και να γίνει λίγο τραγανή.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr