Υλικά
1 κυπριακή πίτα
60 γρ. φέτα
1 μικρό αγγουράκι
3-4 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 μικρό κρεμμυδάκι
¼ από μια πράσινη πιπεριά
Αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τη φέτα σε κυβάκια, το αγγουράκι σε λεπτές ροδέλες και τα ντοματίνια στη μέση. Στη συνέχεια κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτά φετάκια και τις πιπεριές και κυβάκια. Ανακατεύουμε τα υλικά μαζί αφού προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ραντίσουμε με σταγόνες ελαιόλαδο. Ανοίγουμε προσεκτικά τη μία άκρη της αραβικής πίτας. Τοποθετούμε μέσα τη γέμιση που ετοιμάσαμε. Ζεσταίνουμε το φούρνο και βάζουμε την πίτα μας για 5 λεπτά ώστε να γίνει η πίτα λίγο τραγανή.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr