Υλικά
1 κυπριακή πίτα
60 γρ. χαλούμι
1 χούφτα baby ρόκα
3-4 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 κουταλιά της σούπας πέστο
Εκτέλεση
Κόβουμε το χαλούμε σε σχετικά λεπτές φέτες η οποίες να χωράνε στην πίτα μας. Ζεσταίνουμε μια τοστιέρα ή ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε ελαφρά και από τις δύο πλευρές το χαλούμι. Ανοίγουμε προσεκτικά τη μία άκρη της αραβικής πίτας. Τοποθετούμε μέσα το χαλούμι και από πάνω αλείφουμε με το πέστο. Προσθέτουμε τη ρόκα και στη συνέχεια τα ντοματίνια. Ζεσταίνουμε το φούρνο και βάζουμε την πίτα μας για 5 λεπτά ώστε να ενωθούν μεταξύ τους όλα τα υλικά και να γίνει λίγο τραγανή.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr