Υλικά
100 γ. πένες
2 φ. γαλοπούλα
1 φλ. λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
4 κ.σ. καλαμπόκι
50 γρ. γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό όσο γράφει η συσκευασία τους. Τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα, τα, το καλαμπόκι και τη λιαστή ντομάτα και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια χτυπάμε στο μπλέντερ το γιαούρτι, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως τα συστατικά της. Διατηρείτε στο ψυγείο, αλλά σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr