Υλικά
2 μεγάλες ντομάτες
½ αγγουράκι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2-3 φύλλα δυόσμο
½ κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών (όχι στραγγιστό)
½ κρεμμύδι ξερό (μικρό)
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε όλα τα υλικά σε μεγάλα κομμάτια και τα τοποθετούμε στο μπλέντερ.
Χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενής πολτός. Μπορούμε να σερβίρουμε αμέσως ή να κρατήσουμε τη σούπα στο ψυγείο. Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο ή σε φλιτζάνι του τσαγιού ή ακόμη και σε σφηνοπότηρο και από πάνω προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr