Υλικά
500 γρ. ζυμαρικά (βίδες)
400 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
300 γρ. βιολογική φέτα Χωριό κομμένη σε κύβους
2 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
¼ φλιτζάνι βιολογικό ελαιόλαδο Χωριό
1 κ.γ. βιολογικής πάστας ελιάς Χωριό
Λίγες βιολογικές ελιές Καλαμών Χωριό
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι/Πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζετε και τα τοποθετείτε σε μπολ και στην συνέχεια μέσα σε ένα μεγαλύτερο μπολ με κρύο νερό μέχρι να κρυώσουν τελείως. Σε μεγάλη σαλατιέρα, αναμειγνύετε τα ζυμαρικά, το βαλσαμικό ξίδι, το βιολογικό ελαιόλαδο Χωριό, την βιολογική πάστα ελιάς Χωριό και τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια. Κατόπιν προσθέτετε τα ντοματίνια, τις βιολογικές ελιές Χωριό και την βιολογική φέτα Χωριό σε κύβους. Ανακατεύετε και αφήνετε την σαλάτα για 1 ώρα στο ψυγείο για να ενώσουν οι γεύσεις και να κρυώσει η σαλάτα. Αλατοπιπερώνετε , πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.
Πηγή : minervahorio.gr