Υλικά
1 φλιτζάνι μπακαλιάρο βρασμένο, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι γαρίδες καθαρισμένες, βρασμένες και ψιλοκομμένες
2 φλιτζάνια πατάτα βρασμένη
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
½ φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 αυγό
Λίγο αλεύρι
Λίγη φρυγανιά τριμμένη
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε το ψάρι, τις γαρίδες, την πατάτα, το κρεμμύδι και τον άνηθο και αλατοπιπερώνουμε. Πλάθουμε μικρές κροκέτες με τα χέρια μας και στη συνέχεια τις περνάμε από το αλεύρι, στη συνέχεια το αυγό (χτυπημένο καλά) και τέλος από τη φρυγανιά. Τις ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr