Ιδανικό για άτομα που προσέχουν τη σιλουέτα τους και αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους μαγειρέματος για το κοτόπουλο. Ένα πρωτεϊνικό γεύμα, με πολύ άρωμα και λίγες θερμίδες.
Υλικά
2 φιλέτα κοτόπουλο ανοιγμένα
50γρ. Μινέρβα Benecol λευκό τριμμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λωρίδες
1 κ.γ. ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
½ φλ. εσπρέσσο λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Στρώνουμε τα ανοιγμένα φιλέτα σε ένα δίσκο, τα αλατοπιπερώνουμε, στρώνουμε την πιπεριά. Μοιράζουμε το Μινέρβα Benecol λευκό και πασπαλίζουμε τη φρέσκια ρίγανη. Τυλίγουμε σφιχτά και περνάμε τις άκρες με οδοντογλυφίδα για να μην φύγει η γέμιση. Βάζουμε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C. Όταν κάψει το τηγάνι ρίχνουμε 1 κ.γ. ελαιόλαδο, περνάμε τα φιλέτα από όλες τις πλευρές (χρωματίζουμε), τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα ραντίζουμε με το λευκό κρασί. Τα ψήνουμε στο φούρνο για 15-17 λεπτά.
Πηγή : benecol.gr