Υλικά
200 γρ. ζάχαρη
200 γρ. ταχίνι
Χυμό από 3 πορτοκάλια
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κ. γ. baking powder
1 φλιτζάνι σταφίδες
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ μπολ αναμιγνύουμε το ταχίνι με το χυμό πορτοκάλι και στη συνέχεια τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder. Ανακατεύουμε καλά και στο τέλος προσθέτουμε τα αποξηραμένα φρούτα και κάνουμε ένα τελευταίο καλό ανακάτεμα. Βάζουμε το μίγμα σε λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr