Υλικά
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι μαργαρίνη
1 1/3 φλιτζάνι γάλα χαμηλών λιπαρών
2 φλιτζάνια ζάχαρη
4 αυγά
2 φλιτζάνια αλεύρι ολικής άλεσης
1 φλιτζάνι ινδοκάρυδο
ξύσμα από 1 λεμόνι
3 κουταλάκια του γλυκού baking powder
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο και τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά καλά χτυπημένα, το ξύσμα και τέλος την καρύδα και το αλεύρι μέσα στο οποίο έχουμε αναμίξει το baking powder. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα μας και το βάζουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr