Υλικά
1 αβοκάντο
Ταμπάσκο
Κόκκινο πιπέρι
Χυμός από ένα λεμόνι
50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Λίγο αλάτι
Φρεσκοτριμμένο κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μιξεράκι χτυπάτε ελαφρά το αβοκάντο και μετά το λιώνετε με ένα πηρούνι. Ρίχνετε το ταμπάσκο, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι και το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Προσθέτετε από πάνω το κόκκινο πιπέρι και συνοδεύετε τα ψητά σας.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr