Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί να πετάξετε το τηγάνι σας, αφού ότι κι αν κάνατε για να καθαρίσει από τα λίπη και τις μυρωδιές των φαγητών, δεν έγιναν και πολλά πράγματα. Εδώ θα μοιραστούμε μαζί σας έναν γρήγορο αλλά και αποτελεσματικό τρόπο για να χαρείτε και πάλι το τηγάνι σας.
Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε 1/2 φλιτζάνι χοντρό αλάτι στην κατσαρόλα και να τρίψετε με ένα μαλακό σφουγγάρι. Το άλας απομακρύνει τα περίσσεια έλαια και διώχνει τα κομμάτια των τροφίμων.
Ομάδα neadiatrofis.gr