Υλικά
2 μεγάλες ντομάτες
1 αγγουράκι
½ πιπεριά πράσινη
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/3 φλιτζάνι μαϊντανό
½ κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών (όχι στραγγιστό)
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε όλα τα υλικά σε μεγάλα κομμάτια και τα τοποθετούμε στο μπλέντερ.
Χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενής πολτός. Μπορούμε να σερβίρουμε αμέσως ή να κρατήσουμε τη σούπα στο ψυγείο. Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο ή σε φλιτζάνι του τσαγιού ή ακόμη και σε σφηνοπότηρο και από πάνω προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr