Υλικά
6 μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες και βρασμένες
1 αγγούρι
1 ραπανάκι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 κουταλιά ψιλοκομμένο άνηθο
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
1 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι μουστάρδα
Εκτέλεση
Κόβετε τα ραπανάκια και τα αγγουράκια σε ροδέλες, ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια και τα βάζετε σε ένα μπολ, μαζί με το μαϊντανό. Προσθέτετε τις βραστές γαρίδες, αλάτι και πιπέρι. Ετοιμάζετε τη βινεγκρέτ χτυπώντας το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα. Περιχύνετε τη σαλάτα και ανακατεύετε ελαφρά.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr