Υλικά
2 αυγά
100 γ. ανθότυρο
1 μέτρια ντομάτα ψιλοκομμένη
αλάτι, πιπέρι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι τοποθετούμε τη ντομάτα χωρίς λάδι, μόνο με λίγο αλάτι και πιπέρι. Την αφήνουμε εκεί, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να μειωθούν στο ελάχιστο τα υγρά. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά. Χτυπάμε τα αυγά, έχοντας ρίξει μέσα και το ανθότυρο και τα βάζουμε κι αυτά στο τηγάνι. Ανακατεύουμε το μείγμα με ένα πιρούνι μέχρι να πήξουν τα αυγά. Βγάζουμε την στραπατσάδα και τη σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο μαϊντανό.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr