Υλικά
1 κυπριακή πίτα
1 μεγάλο λουκάνικο γαλοπούλας
1 χούφτα κομμένο λάχανο – καρότο
2 φέτες του τοστ τσένταρ
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
Εκτέλεση
Ψήνουμε το λουκάνικο στο φούρνο για 10 περίπου λεπτά. Ανοίγουμε προσεκτικά τη μία άκρη της αραβικής πίτας. Τοποθετούμε μέσα το λουκάνικο, προσθέτουμε το τσένταρ και στη συνέχεια το λάχανο και το καρότο και τη μουστάρδα. Ζεσταίνουμε το φούρνο και βάζουμε την πίτα μας για 5 λεπτά ώστε να ενωθούν μεταξύ τους όλα τα υλικά και να γίνει λίγο τραγανή.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr