Γιαουρτογλυκό με μούρα και ξηρούς καρπούς

Υλικά
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό (μπορεί να είναι χαμηλό σε λιπαρά)
2 φλιτζάνια αποξηραμένα μούρα ή φρούτα του δάσους
1 φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης χονδροσπασμένα
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε καλά το γιαούρτι με το γάλα μέχρι να γίνει μια ομοιογενής κρέμα.
Προσθέτουμε τις φράουλες και τα φιστίκια και ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε ένα βαθύ μπολ και αν θέλουμε γαρνίρουμε την επιφάνεια με φράουλες και φιστίκια που έχουμε κρατήσει.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr