Υλικά
200γρ γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
10 ρώγες σταφύλι χωρίς κουκούτσι
1 φλιτζάνι καρπούζι ψιλοκομμένο
1 σύκο κομμένο σε 8 κομμάτια
1 κουτ. σούπας καθαρισμένο πασατέμπο
2 κουτ. σούπας βρώμη
2 κουτ. γλυκού μέλι
Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ βάζουμε το γιαούρτι και το πασπαλίζουμε με τη βρώμη. Επάνω ρίχνουμε τα φρούτα και στο τέλος προσθέτουμε τον πασατέμπο. Περιχύνουμε με το μέλι και σερβίρουμε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr