O γαύρος ανήκει στα ψάρια που καταναλώνονται πολύ συχνά στις χώρες της Μεσογείου και ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που οι θαλασσινοί μεζέδες έχουν την τιμητική τους… Παράλληλα, αποτελεί και μια αρκετά προσιτή επιλογή, συγκριτικά με άλλα ψάρια, χωρίς ωστόσο να στερείται θρεπτικής αξίας. Έτσι λοιπόν, ο μικρός και «ταπεινός» γαύρος προσφέρει πλήθος πολύτιμων θρεπτικών … Συνεχίστε να διαβάζετε το Η διατροφική αξία του γαύρου.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί