Τι χρειαζόμαστε:
350 γρ ζυμαρικά Fusilli ολικής αλέσεως
80 γρ μοτσαρέλα
300 γρ ντοματίνια τσέρι
40 γρ ρόκα
30 γρ πράσα
3 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Πως το κάνουμε:
Κόψτε τα ντοματίνια σε φέτες και το πράσο σε λωρίδες ζουλιέν.
Σοτάρετε το πράσο σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, προσθέστε τα ντοματίνια και αλατοπιπερώστε.
Βράστε τα ζυμαρικά Fusilli Ολικής Αλέσεως της Barilla σε βραστό αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente και προσθέστε τα στη σάλτσα.
Σοτάρετε όλα τα υλικά και γαρνίρετε με τη μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους και την ψιλοκομμένη ρόκα.