Υλικά
55 ml βότκα
30 ml φρέσκο εσπρέσο σε υγρή μορφή
15 ml λικέρ καφέ
5 ml απλό σιρόπι
3 κόκκους εσπρέσο, για γαρνίρισμα
Πάγο για το χτύπημα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Γεμίστε ένα σέικερ για κοκτέιλ με πάγο. Προσθέστε τη βότκα, τον εσπρέσο, το λικέρ καφέ και το απλό σιρόπι.
Βήμα 2
Κλείστε με το καπάκι και ανακινήστε δυνατά για 20 δευτερόλεπτα.
Βήμα 3
Σουρώστε το κοκτέιλ σε ένα ποτήρι μαρτίνι και γαρνίρετε με τους κόκκους εσπρέσο.