Υλικά
2 φιλέτα γαλοπούλα
1 σκελίδα σκόρδο
Χυμό από 2 ζουμερά πορτοκάλια
3 κουτ σούπας ελαιόλαδο
3 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε τα φιλέτα της γαλοπούλας και το σκόρδο πολτοποιημένο. Σβήνουμε με το μισό χυμό από το πορτοκάλι. Ανακατεύουμε τον υπόλοιπο χυμό με τη μουστάρδα και προσθέτουμε στη γαλοπούλα. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τη ρίγανη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr