Υλικά
1 μερίδα περίπου 100 γρ. φρέσκα φασολάκια
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 κόκκινη πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά βαλσάμικο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε τα φασολάκια σκέτα χωρίς όνως να μαλακώσουν πολύ ή στον ατμό για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να γίνουν αλ ντέντε. Τα στραγγίζετε και τα αφήνετε να κρυώσουν. Σε μια σαλατιέρα κόβετε το κρεμμυδάκι και την πιπεριά και τα αναμιγνύετε με τα φασολάκια. Για το dressing σας χτυπάτε σε ένα μιξεράκι το ελαιόλαδο με το σκόρδο, το βαλσάμικο και το δυόσμο και περιχύνετε τη σαλάτα. Βάζετε αλάτι και πιπέρι.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr