Φτιάξτε το δικό σας παγωτό, με αγνά υλικά, λίγες θερμίδες και λιπαρά.
Υλικά
1 λίτρο έτοιμη βυσσινάδα (χυμό χωρίς ζάχαρη)
1 ποτήρι γάλα χαμηλό σε λιπαρά
200γρ ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χυμό και το γάλα μέσα στο οποίο έχουμε διαλύσει τη ζάχαρη.
Αφού βράσει το μίγμα για περίπου 10 λεπτά, το αδειάζουμε σε ένα μπολ (κατά προτίμηση μεταλλικό) και το αφήνουμε στο ψυγείο έως ότου κρυώσει.
Αφού κρυώσει το ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 4-5 ώρες, φροντίζοντας να το βγάζουμε ανά 1ώρα και να το χτυπάμε καλά για να γίνει αφράτο.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr