Υλικά
20 δίπλες που έχουν περισσέψει
1 κουτάκι τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών (200γρ)
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 κουτ. γλυκού βανίλια υγρή
1 φλιτζάνι κόκκινα φρούτα (ράσμπερι, φράουλες, ρόδι …)
½ φλιτζάνι μαρμελάδα φράουλα ή φρούτα του δάσους
Εκτέλεση
Σπάμε με τα χέρια μας τις δίπλες σε όσο πιο μικρά κομματάκια μπορούμε και τα τοποθετούμε στον πυθμένα από 10 περίπου γυάλινα ποτήρια. Αναμιγνύουμε το τυρί κρέμα με το γιαούρτι και τη βανίλια. Βάζουμε 2-3 κουταλιές της σούπας από το μίγμα που φτιάξαμε σε κάθε ποτήρι πάνω από τη βάση με τις δίπλες. Πάνω από την κρέμα απλώνουμε τα κόκκινα φρούτα (αν είναι φράουλες τις κόβουμε στα τέσσερα). Στη συνέχεια βάζουμε από πάνω 1 κουταλιά της σούπας μαρμελάδα την οποία μπορούμε να έχουμε ζεστάνει λίγο με 2 κουταλιές της σούπας νερό για να την αραιώσουμε. Τοποθετούμε στο ψυγείο και παγώνουμε για τουλάχιστον 1 ώρα προτού σερβίρουμε.