Υλικά
2 λιαστές ντομάτες σε λάδι
4 κουταλιές της σούπας τυρί τύπου cottage
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 πρέζα πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού σχοινόπρασο πάρα πολύ ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Τοποθετούμε τις λιαστές ντομάτες και το ελαιόλαδο σε ένα μπλέντερ και τις πολτοποιούμε. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε δυνατά για 1 λεπτό. Τοποθετούμε το dip σε μπολάκι και παγώνουμε για 15 λεπτά στο ψυγείο προτού το σερβίρουμε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr