Εύκολη τυρόπιτα χωρίς φύλλο

Ίσως η πιο εύκολη τυρόπιτα που φτιάξατε ποτέ. Αν λοιπόν το να ανοίγετε φύλο ή ακόμη και να τυλίγετε τα υλικά σε έτοιμο φύλλο σας φαντάζει βουνό, σας έχουμε μια πανεύκολη λύση για παραδοσιακά, γευστική και το κυριότερο εύκολη διατροφή.

Υλικά
300 γρ φέτα (κατά προτίμηση χαμηλών λιπαρών)
200 γρ γραβιέρα
3 αυγά
1 γιαούρτι στραγγιστό
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουταλάκι σόδα
200 γρ μαργαρίνη

Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τη φέτα με το χέρι μας ή την τρίβουμε από χοντρό τρίφτη.
Αναμιγνύουμε τη γραβιέρα με τη φέτα και προσθέτουμε τα αυγά καλά χτυπημένα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το γιαούρτι και αφού ανακατέψουμε, προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τη σόδα. Τελευταία ρίχνουμε τη μαργαρίνη την οποία έχουμε ζεστάνει ελαφρά ώστε να είναι πολύ μαλακή και να αναμιχθεί καλά με το μίγμα μας.
Λαδώνουμε καλά ένα ταψί ή πυρέξ με ελαιόλαδο, ρίχνουμε μέσα το μίγμα της τυρόπιτας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Ομάδα neadiatrofis.gr