Εύκολες μπρουσκέτες με ταραμά και αντζούγιες

Υλικά
1 χωριάτικο ψωμί
300γρ. ταραμοσαλάτα (μπορεί να είναι έτοιμη του εμπορίου ή σπιτική)
Περίπου 20 αντζούγιες

1 φλιτζάνι ελιές μαύρες καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες
Λίγο άνηθο

Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστό (δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις γωνίες). Ψήνουμε τις φέτες στο φούρνο ή στο μπάρμπεκιου ή αν θέλετε πιο εύκολα, στην τοστιέρα ή στη φρυγανιέρα. Έτσι όπως είναι ζεστές απλώνουμε πάνω τους την ταραμοσαλάτα και σε κάθε μπρουσκέτα τοποθετούμε σε ρολάκια από 2 αντζούγιες. Τοποθετούμε 2-3 ροδέλες ελιάς σε κάθε μπρουσκέτα, γαρνίρουμε με λίγο άνηθο και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr