Υλικά
1 μπαγκέτα ολικής άλεσης
Τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
Καπνιστό χέλι
Ξύσμα από λάιμ
Αγγούρι σε πολύ λεπτές ροδέλες
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο άνηθο
Εκτέλεση
Κόβουμε τη μπαγκέτα σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστού. Απλώνουμε μία κουταλιά της σούπας τυρί κρέμα σε κάθε φέτα από τη μπαγκέτα. Κόβουμε το χέλι σε μικρά κομμάτια και βάζουμε ένα σε κάθε φέτα. Από πάνω τοποθετούμε 1-2 ροδέλες αγγούρι, λίγο άνηθο και πασπαλίζουμε με ξύσμα από το λάιμ.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr