Υλικά
Παγωτό βανίλια
Μαρμελάδα βερίκοκο
Μπισκότα τύπου digestive
Αμύγδαλα καβουρδισμένα
Εκτέλεση
Σπάτε στο χέρι σας μερικά μπισκότα ώστε να γίνουν μικρά κομματάκια. Χτυπάτε ελάχιστα στο μούλτι ή σε ένα γουδί τα αμύγδαλα, ώστε να σπάσουν ελαφρώς. Παίρνετε ποτήρια γυάλινα και ρίχνετε στον πυθμένα 1-2 κουταλιές της σούπας μπισκότο. Από πάνω τοποθετείτε μια μπάλα παγωτό βανίλια. Στη συνέχεια προσθέτετε 1-2 κουταλιές μαρμελάδα βερίκοκο και πασπαλίζετε με λίγα από τα αμύγδαλα. Σερβίρετε αμέσως.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr