Υλικά
1 κιλό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα με χαμηλά λιπαρά
Χυμό από ½ λεμόνι
Ξύσμα από 1 λάιμ
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
2 κουτ. σούπας μαργαρίνη
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα, το χυμό και το ξύσμα από το λεμόνι. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Προσθέτουμε τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα πυρέξ στρώνουμε στον πυθμένα το μίγμα των μπισκότων ώστε να έχει παντού το ίδιο ύψος. Από πάνω απλώνουμε το μίγμα του γιαουρτιού. Αν θέλετε πασπαλίζετε με λίγο τριμμένο μπισκότο για ντεκόρ. Παγώνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρουμε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr