Υλικά
100 γρ. ψιλοκομμένο κοτόπουλο
1 τορτίγια (κατά προτίμηση ολικής)
Χυμός λεμονιού
Ελαιόλαδο (μια κουταλιά)
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κουτ. γλυκού μέλι
Καρότο σε φλοίδες
Μαρούλι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε ελαφριά στην τοστιέρα την τορτίγια. Την ανοίγουμε και ρίχνουμε μέσα το κοτόπουλο, το καρότο και το μαρούλι. Σε ένα μπολάκι χτυπάμε το ελαιόλαδο, μια κουταλιά από το χυμό του λεμονιού, τη μουστάρδα και το μέλι και απλώνουμε με το dressing την τορτίγια. Την κλείνουμε και σερβίρουμε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr