Εύκολα σπιτικά  muffins με υγρή σοκολάτα γάλακτος στο κέντρο

Γρήγορα, σπιτικά και γευστικά. Εξαιρετική επιλογή για να έχετε ενέργεια στο χώρο δουλειάς και για τα παιδιά ως σνακ στο σχολείο.

Υλικά
100γρ μαργαρίνη
150γρ κρυσταλλική ζάχαρη
2 αυγά
170γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
½ κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
Περίπου 20 κομματάκια σοκολάτας γάλακτος


Εκτέλεση
Χτυπάμε τη μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου) με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει . Προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι και ανακατεύουμε και τελευταίο προσθέτουμε το γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά το μίγμα μας και το αφήνουμε στην άκρη. Παίρνουμε μια φόρμα για muffins, τοποθετούμε στο εσωτερικό τα ειδικά χαρτάκια και μετά με ένα κουτάλι βάζουμε σε κάθε θήκη περίπου 2 κουταλιές της σούπας από το υλικό μας. Όταν έχουμε τελειώσει παίρνουμε τα κομματάκια της σοκολάτας και βυθίζουμε μέσα σε κάθε muffin από 2 κομματάκια σοκολάτας στο κέντρο, χωρίς να ακουμπήσει στον πυθμένα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν καλά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr