Υλικά
1 ώριμη μπανάνα
Χυμός από ½ λεμόνι
Χυμός από 1 πορτοκάλι
Χυμός από 1 ½ φλιτζάνι σταφύλι
1 φέτα πεπόνι
4-5 φύλλα μέντα
½ φλιτζάνι γάλα
1 κουτ. γλυκού μέλι
Εκτέλεση
Βάζουμε τα σταφύλια σε ένα αποχυμωτή και παίρνουμε το χυμό τους. Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε κομμένα όλα τα φρούτα, το γάλα, το μέλι και το χυμό από το πορτοκάλι, το σταφύλι και το λεμόνι και χτυπάμε καλά ώστε να πολτοποιηθούν. Σε ένα ποτήρι ρίχνουμε 2 φύλλα μέντας και με ένα γουδόχερο πατάμε καλά καλά τα φύλλα για να βγάλουν λίγο υγρό και να απελευθερωθεί το άρωμά του. Ρίχνουμε το φρουτοποτό στο ποτήρι και διακοσμούμε με άλλα 2 φύλλα μέντας που τοποθετούμε από πάνω.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr