Υλικά
½ στραγγιστό γιαούρτι
2 αβοκάντο
Χυμό από ½ λεμόνι
Λίγο αλάτι
Πάπρικα
Εκτέλεση
Καθαρίζετε το αβοκάντο και κρατάτε μόνο τη σάρκα του. Με ένα πιρούνι το λιώνετε και το ανακατεύετε καλά με το γιαούρτι. Ρίχνετε το χυμό λεμονιού, την πάπρικα και το αλάτι και ανακατεύετε καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Μπορείτε να συνοδεύσετε τα ψητά κρέατα αλλά και να τη χρησιμοποιήσετε ως dressing για μια σαλάτα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr