Υλικά
1 φλιτζάνι χυλοπίτες ολικής
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια
3 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
½ φλιτζάνι τριμμένη φέτα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε για 2-3 λεπτά το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τις χυλοπίτες, το αλατοπίπερο και περίπου 1 ½ φλιτζάνι νερό. Βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 15 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά, σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και την τριμμένη φέτα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr