Χυλοπίτες κοκκινιστές με φέτα και σκόρδο

Υλικά
250 γρ. χυλοπίτες
3 μικρές κόκκινες καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.τ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 μέτριες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κ.τ.σ. πελτές ντομάτας
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
100 γρ φέτα

Εκτέλεση
Βράζουμε τις χυλοπίτες σε νερό για 8 λεπτά. Πριν το σουρώσουμε, κρατάμε 1 κούπα νερό. Στην ίδια κατσαρόλα προσθετουμε 2 κουταλιές λάδι και σωτάρουμε τις πιπεριές, το σκόρδο και τον πελτέ για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τις ντομάτες και το νερό από τις χυλοπίτες και βράζουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τις χυλοπίτες, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν (όχι να στεγνώσουν), και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε τη φέτα τον μαϊντανό, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr

Πηγή : www.minervahorio.gr