Υλικά
3 φιλέτα μπακαλιάρου ξαρμυρισμένου ή κατεψυγμένου
2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
2 πράσινες πιπεριές
20 ντοματίνια
15-20 ξυλάκια για σουβλάκια
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φιλέτα του μπακαλιάρου σε κυβάκια. Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε κομματάκια και τα ντοματίνια στη μέση. Περνάμε με τη σειρά στα ξυλάκια τα εξής υλικά: μπακαλιάρο, ντοματίνια , πιπεριά και ξανά από την αρχή. Πασπαλίζουμε με το αλάτι και το πιπέρι και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι γυρίζοντας από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr