Υλικά
1 λόλα κόκκινη
1 αχλάδι ώριμο
2 κουταλιές της σούπας ρόδι
1 κουταλιά της σούπας σουσάμι
1 μικρή ντομάτα
2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τη λόλα, την πλένουμε και κόβουμε χονδρά κομμάτια με τα χέρια μας σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το σουσάμι, το ρόδι, την ντομάτα σε κομμάτια και από πάνω τοποθετούμε το αχλάδι σε λεπτές φέτες και το τυρί κρέμα διάσπαρτο. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο με το μηλόξυδο, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr