Υλικά
4 αβοκάντο μεγάλα, ώριμα
200 γρ. Γραβιέρα Χωριό Γλυκιά (5μηνης ωρίμανσης)
16 ντοματίνια
1 κ.σ. σχοινόπρασο αποξηραμένο
8 κ.σ. καλαμπόκι (κονσέρβα)
Εκτέλεση
Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Αφαιρούμε λίγη από τη σάρκα τους ώστε να δημιουργηθεί μεγαλύτερη λακκούβα. Ψιλοκόβουμε τα ντοματίνια και τρίβουμε τη Γραβιέρα Χωριό. Γεμίζουμε τα αβοκάντο με τα ντοματίνια, το καλαμπόκι, την τριμμένη γραβιέρα και πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς αέρα για 15’-20’. Αν δεν βρούμε αποξηραμένο σχοινόπρασο, χρησιμοποιούμε δυόσμο ή ρίγανη. Το αλάτι και το πιπέρι είναι προαιρετικά.
Πηγή : minervahorio.gr