Υλικά
4 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης
1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους
50γρ. Μινέρβα Benecol λευκό
2 αυγά
1 κ.γ. Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο
½ κ.γ. φρέσκια ψιλοκομμένη ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C και βάζουμε ένα κατσαρολάκι με νερό να βράσει. Αλείφουμε τις φέτες του τοστ με Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο και ψήνουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να φρυγανιστούν. Αφού βράσει το νερό, ρίχνουμε τα αυγά και βράζουμε για 2-3 λεπτά. Αφαιρούμε με μια τρυπητή κουτάλα. Σερβίρουμε τις δύο φέτες και επάνω προσθέτουμε τη ντομάτα, το Μινέρβα Benecol λευκό, τη φρέσκια ρίγανη, το αλατοπίπερο, σκεπάζουμε με τις άλλες δύο φέτες και στο κέντρο τους τοποθετούμε τα αυγά.
Πηγή : benecol.gr