Υλικά για 6 μερίδες
250γρ κουλουράκια πασχαλινά
200γρ τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα χαμηλών λιπαρών
1 ½ φλιτζάνι γλυκό ή μαρμελάδα φράουλα
Σταγόνες κουβερτούρα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Τρίβετε τα κουλουράκια με τα χέρια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το τυρί με το γάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν σε μια παχύρευστη κρέμα. Παίρνουμε 6 γυάλινα ποτήρια και τοποθετούμε στον πυθμένα 3-4 κουταλιές της σούπας από τα τριμμένα κουλουράκια. Από πάνω ρίχνουμε 5-6 κουταλιές από την κρέμα. Στο τέλος προσθέτουμε 2-3 κουταλιές της σούπας φράουλα και αν θέλουμε σταγόνες κουβερτούρας και παγώνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον προτού σερβίρουμε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr