Υλικά
2 μεγάλα κομμάτια φιλέτο πέρκας
1 ποτήρι νερό ή ζωμός λαχανικών
Χυμό από 2 λεμόνια
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
Εκτέλεση
Σε ένα ταψί τοποθετούμε τα φιλέτα της πέρκας τα οποία προηγουμένως έχουμε πλύνει και αλατοπιπερώσει. Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε το νερό (ή το ζωμό) με το χυμό λεμόνι, το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα. Περιχύνουμε την πέρκα με αυτό και τοποθετούμε ανάμεσα στα φιλέτα τα κλωνάρια από το θυμάρι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το ψάρι μας.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr