Υλικά για 2 άτομα
2 μικρά φιλέτα κοτόπουλο
2 κουταλιές μέλι
1 σφηνάκι κονιάκ
2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι αλεύρι
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Εκτέλεση
Πλένετε τα φιλέτα και τα κόβετε σε μπουκίτσες. Ζεσταίνετε σε μια μεγάλη κατσαρόλα το ελαιόλαδο και το θυμάρι και σοτάρετε τα φιλετάκια αφού προηγουμένως τα έχετε αλευρώσει, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές για 5-6 λεπτά περίπου. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι, ρίχνετε το μέλι, τη μουστάρδα και σβήνετε με το ρούμι. Τα αφήνετε για δύο τρία λεπτά μέχρι να καραμελώσει η σάλτσα και τα σερβίρετε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr