Υλικά
1 αραβική πίτα ολικής άλεσης
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη
1 κουτ. του γλυκού κολοκυθόσπορο
½ φλιτζάνι φράουλες κομμένες σε φετάκια
Εκτέλεση
Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με τη ζάχαρη άχνη. Παίρνουμε μια αραβική πίτα και απλώνουμε στη μία πλευρά το γιαούρτι. Στη συνέχεια απλώνουμε τα φετάκια της φράουλας και πασπαλίζουμε με τον κολοκυθόσπορο. Τυλίγουμε την αραβική πίτα σε ρολό και τη βάζουμε για ½ λεπτό σε ζεστή τοστιέρα για να ζεσταθεί ελαφρά.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr