Υλικά
2 φλιτζάνι ώριμες φράουλες
4 κουταλιές της σούπας γάλα χαμηλών λιπαρών
2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
2-3 φυλλαράκια δυόσμο
Εκτέλεση
καθαρίζουμε και πλένουμε τις φράουλες και τις βάζουμε σε ροδέλες σε ένα σακουλάκι στην κατάψυξη.
Αυτός είναι και ένας καλός τρόπος να μην πετάτε ποτέ τις φράουλες που λόγο της ζέστης μαλακώνουν και χαλάνε.
Περίπου 10 λεπτά προτού θελήσουμε να σερβίρουμε το παγωτό, βγάζουμε τις φράουλες από την κατάψυξη και τις αφήνουμε να ξεπαγώσουν για 2-3 λεπτά.
Στη συνέχεια τις ρίχνουμε όπως είναι αρκετά παγωμένες στο μούλτι, μαζί με το γάλα, το δυόσμο και τη ζάχαρη. Χτυπάμε για περίπου 3 λεπτά και αμέσως σερβίρουμε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr