Η κουζίνα, μας θέλει ευέλικτους, για αυτό ας προσθέσουμε στη λίστα μας και τα ακόλουθα κολπάκια!
1. Χρησιμοποιήστε δύο μπολ για να καθαρίσετε το καλαμπόκι και να μην πετάγεται έξω.
2. Αφαιρέστε τον πυρήνα από το λάχανο αμέσως, χτυπώντας το κάτω σε ένα ξύλο κοπής.
3. Μουλιάστε τα ζυμαρικά και θα μαγειρευτούν σε 60 δευτερόλεπτα.
Ακούγεται παράξενο, αλλά λειτουργεί! Μουλιάστε τα ζυμαρικά στο νερό σε μια σφραγισμένη σακούλα για μερικές ώρες ή όλη τη νύχτα. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα μαγειρέψετε σούπερ σούπερ γρήγορα σε βραστό νερό ή να τα προσθέσετε κατ ‘ευθείαν σε μια καυτή σάλτσα σε ένα τηγάνι και αφήστε το να τελειώσει το μαγείρεμα εκεί.
Αυτό θα σας βοηθήσει πολύ ειδικά στις πίτες, τα μπισκότα, και όπου αλλού θέλετε να ενσωματώσετε το βούτυρο γρήγορα, ενώ είναι ακόμα κρύο.